Aanbod

Welkom bij mijn veelzijdige aanbod! Ik geloof dat elk project uniek is en dat we samen kunnen ontdekken wat ideaal is voor jouw bedrijf, rekening houdend met haalbaarheid en budget. Mijn aanbod omvat verschillende mogelijkheden om aan jouw podcastbehoeften te voldoen.

 

DIY Podcast

Als je zelf graag de touwtjes in handen hebt, bied ik een DIY podcast aan. Ik voorzie je van de nodige kennis, tools, begeleiding en tips, zodat je zelf je eigen podcast kunt creëren.

Podcast op maat

Samen verkennen we de verschillende fases van het podcastproces. Van preproductie tot opname, montage en distributie, ik sta aan je zijde om je te helpen bij elke stap.

Host

Naast het ondersteunen, sta ik ook klaar om zelf als host op te treden voor podcasts. Ik neem interviews af, vertel verhalen en maak een authentieke connectie met het publiek.

Op zoek naar partners

Ik ben altijd op zoek naar partners die geïnteresseerd zijn in het sponsoren van afleveringen voor mijn eigen podcast, Taboebs. Als je gelooft in de kracht van authentieke verhalen en wilt bijdragen aan het doorbreken van taboes, dan bied ik de mogelijkheid om jouw bedrijf of merk te laten zien in mijn podcastafleveringen. Samen kunnen we een waardevolle en impactvolle boodschap verspreiden.

 

Ondertussen hebben we een trouw vrouwelijk publiek tussen de 27 en 37 jaar. Daarvan hebben we al 3.520 Spotify volgers en werden onze beste afleveringen tot 6.000 keer beluisterd. 

 

WONDR

GUUD WOMAN