Welkom Illustratrice, Liesbet

“Ik heb geen liefje, alleen een hond”. Trots en ook een beetje verlegen stelde Liesbet Delvoye zich voor aan Line en ik, via facetime. Een leuke meid van 23 jaar, met een mooie bos haar en blauwe ogen, reageerde een maand geleden op ons zoekertje. Na enkele doe-opdrachten, werd Liesbet uitgekozen als de meest geschikte tekenares voor ons project. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak klikte het meteen. Haar onvermijdelijk hoorbaar Kortrijkzaanse accent viel meteen bij ons in de smaak tijdens ons eerste live gesprek, alsook haar ingesteldheid ‘Less is more’. Haar handen tekenden in de lucht terwijl ze vertelt hoe ze onze ‘peetjes’ (zoals Line het zo mooi zegt) heeft geschetst. Ik hoorde een resem aan bekende illustratie en- graphics termen, maar ik onthield vooral het aantal keren “çava wi”. Ik voelde me ineens helemaal herenigd met mijn West-vlaamse roots en toen ze zei ‘Ge moet ma stuurn of beln’, wist ik zeker dat deze samenwerking vlot ging verlopen.

 

Op de hamvraag ‘Wat is een belangrijke motivatie voor jezelf in het leven’, kwam een positief en helder antwoord. Een levensles die ook ons en Taboebs ten goede komt. En deze luidde als volgt: Als je steeds jezelf probeert te zijn, dan zal je uiteindelijk de beste versie van jezelf zijn. Als je altijd je best doet, dan volgen de beste dingen daaruit voort. En als je je omringt met de juiste mensen, dan zal jij ook een goed mens zijn voor hen.

 

Wij vinden dat een mooie spirit, voor iemand die afstudeert in de kunstwereld en weldra de harde, maar soms ook - oh zo mooie realiteit - zal moeten ervaren. Welkom bij ons Taboebs-team, Liesbet.Betty en Line


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.