Twee jonge actrices vonden elkaar in hun verlangens en dromen.

Zij voeren eerlijke gesprekken met elkaar over kwetsbare onderwerpen. 

Liesbeth Roose, voor velen gekend als Betty, liet haar West-Vlaamse kopje zien op 6 oktober van het jaar 1992. Met onbezonnen wilde haren en gitzwarte ogen startte zij haar jeugdige jaren in Tielt, samen met haar ouders en zus. Het volgen van haar intuïtie leidde haar naar muziek, schilderen en schrijven. Haar jeugddroom stuurde haar naar de Brusselse musicalopleiding. Ondertussen is ze uitgegroeid tot een rijpe twintiger, maar is ze stiekem een oude ziel die haar hart verloor in Gent. Ze geniet van wandelen, dineren en een goed glas ruu* wijn. En daarbij nog eens filosoferen tot diep in de nacht.

 

Betty’s Taboebtip: Het leven is te kort om niet jezelf te zijn, om niet eens een sprong in het duister te maken en om niet te genieten. Geniet.

 

*rode

Line Ellegiers, een fier Gents Mietje van de kolmarsjand*, werd naakt geboren op 27 maart van het jaar 1991. Haar buikgevoel zorgde ervoor dat ze na het behalen van een diploma interieurarchitectuur toch nog begon met de musicalopleiding in Brussel, waar ze haar dramatische kronkels en luidkeelse gezangen kwijt kon op het podium. Dicht bij de dertig, maar nog steeds een spring in het veld, tast ze nog dagelijks haar grenzen af. Al zingend, knuffelend, wandelend, dansend, piekerend, schilderend, prutsend en ploeterend probeert ze elke dag het beste uit het leven te halen. 

 

 

Line's Taboebtip: Je komt pas tot de essentie wanneer je de moed vindt om de naakte waarheid te durven uitspreken. Durf naakt te zijn. Zo zijn we ook geboren.

 

*doorsnee meisje